Welkom bij Erotiekplaza

1-6

FAQ'S

FAQ'S

FAQs

We krijgen steeds vragen over ons betalingsbeleid en onze producten. Daarom hebben we
hier de meest gestelde vragen van onze consumenten beantwoord.

Meestal zorgen wij ervoor dat u uw bestellingen binnen 3 tot 5 dagen na uw aankoop ontvangt. Maar als er technische problemen zijn die de levertijd beïnvloeden, houden we je op de hoogte.

Het is onmogelijk dat je met zo'n situatie te maken krijgt. We controleren de functionaliteit van al onze producten voordat ze worden verzonden. Maar als een product toch beschadigd of defect blijkt te zijn, kunt u gebruik maken van ons omruilbeleid en het binnen 15 tot 30 dagen laten omruilen.

Ja, onze medewerkers bezorgen uw bestelde artikelen snel en veilig bij u thuis. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw artikelen op te halen in onze winkel.

Ja, we bieden gratis verzending voor elk van onze producten.

U kunt uw betalingen uitvoeren via veel online betalingsopties, waaronder UPI, creditcards, betaalpassen en mastercards.

Certainly! We have a 7-day return policy. If you don't like an item after receiving it, you can choose to return it within 7 days of receiving the ordered item.

Ja, u krijgt een volledige terugbetaling na het retourneren van uw artikel. Maar u moet alle tags, labels en verpakkingsmateriaal intact houden terwijl u het artikel retourneert.

Zonder enige twijfel ja! Wij bieden garantie op elk van onze producten. De garantieperiode verschilt echter per fabrikant.

We zorgen ervoor dat onze consumenten nooit met dit soort situaties te maken krijgen. Wij zijn een authentieke e-commerce winkel en moedigen geen enkele vorm van fraude aan. Maar als u het kleinste verschil vindt tussen de productafbeelding en het geleverde artikel, kunt u het retourneren en gemakkelijk een volledige terugbetaling krijgen.